Kick-off Creatieve Universiteit

college
KICK OFF? KICK ON! – Van frustratie, via niet weten, naar verwondering Waarom het belangrijk is dat je van wanten weet als je niet wil vechten.   Benodigdheden: smartphone, om...

Hier sta ik

Voor mensenondernemers die zichzelf en hun verhaal authentiek en effectief willen neerzetten. Een eerste indruk maak je maar één keer.

Naar zelfstandig ondernemerschap

college
Tamara Roos had eigenlijk een ideale baan, toch koos ze ervoor om haar baan op te zeggen en voor zichzelf te beginnen.

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid is namelijk een ontzettend actueel onderwerp, iets wat de wereld nu nodig heeft, maar hoe verwerk je dit in je eigen project?

Van idee naar plan

Na deze workshop heb je de basis van het projectplan af en weet je precies wat je nog te doen staat om het tot een succes te maken.

Teksten die beklijven

In de workshop krijg je informatie over de structuur van teksten en leer je de ins en outs van een goed verhaal kennen.

Content worth spreading

college
Een goed idee hebben is belangrijk, de juiste middelen kiezen én goed uit kunnen werken is net zo belangrijk.
+ Exporteer Evenementen