Laden Evenementen
Van idee naar plan - Huub Purmer
  • Dit event is voorbij.

Van idee naar plan

6 november, 2018 @ 09:00 - 12:30

Deze workshop van Huub Purmer helpt je verder met je concept of projectidee. Je krijgt de tijd om actief aan de slag te gaan. Op een creatieve manier ontwerp je de belangrijkste uitgangspunten en bepaal je de next steps.

 

We gebruiken hiervoor de methode Design 4 Wiser Action. Na deze workshop heb je de basis van het projectplan af en weet je precies wat je nog te doen staat om het tot een succes te maken. Dit projectplan is de perfecte voorbereiding op het maken van je eigen verhaal.

 

Deelnemers aan de workshops kunnen (startende) ondernemers zijn, projecteigenaren van maatschappelijke organisaties en pioniers! Iedereen die al een tijdje op een heel goed idee zit te broeden en dat nu echt eens verder wil brengen. Voel je welkom om aan te sluiten!

Tickets

Huub Purmer

Als co-founder van Het Nieuwe Warenhuis is Huub gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van verschillende groepen en hun kennis. Hij is ervaren in het ondersteunen en helpen van ondernemers met hun plannen en heeft verschillende technieken achter de hand om van jouw projectplan een onderneming te maken.

Locatie

Het Nieuwe Warenhuis
Het Vijvertje 2
Alkmaar, 1811EB Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.hnwalkmaar.nl

© 2019 Creatieve Universiteit Alkmaar - Contact CUA (Stephan de Vilder)

ontwerp door GetYosOmhoog ↑