Bekijk het rooster
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Toegepaste creativiteit – Van breed denken naar volle focus!

19 januari, 2021 @ 14:00 - 17:00

De mens zit vol potentie. Meer dan we vaak denken, vooral als het op onszelf aankomt. Veel mensen twijfelen aan hun eigen creativiteit. En als we naar de huidige vergadercultuur kijken, dan is dat ook niet zo gek. De kunst is ruimte te creëren voor onze potentie en creatieve kracht. Deze te verkennen en te benutten. Want in een samenleving die steeds complexer en onvoorspelbaarder wordt, kun je met een beetje creativiteit al een groot verschil maken. Maar hoe doe je dat? 

 

In deze workshop helpen twee creatieve topprofessionals – Talitha Schiffer & Miranda Nell – je jouw potentie en creatieve kracht te ontdekken. Deze te omarmen en effectief in te zetten.

 

Je leert de vrijheid te creëren om creatief te zijn en breed te denken, om vervolgens met een duidelijke focus tot een concreet resultaat te komen.

 

Het resultaat? Je kent je eigen creatieve kracht en weet wat je potentie is – en wat je hiermee kan. Je weet hoe je een creatief idee omzet naar een concreet resultaat – en hoe je dit in beeld brengt.

 

Let op: de locatie is nog afhankelijk van de geldende maatregelen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Miranda Nell

Miranda Nell (Illustrator en trainer infographics & zakelijk tekenen) leert je hoe je focus aanbrengt en hoe je creatieve ideeën vertaalt naar concrete beelden.

Talitha Schiffer

Talitha Schiffer (Artitect en ArtEducator) helpt ons de ruimte op te zoeken waarin iedereen creatief kan zijn.

Locatie

Bibliotheek Kennemerwaard
Gasthuisstraat 2
Alkmaar, 1811 KC Nederland
Telefoon:
072 515 6644
Site:
https://www.bibliotheekkennemerwaard.nl

© 2023 Creatieve Universiteit Alkmaar - Contact CUA (Huub Purmer) - Privacy Statement

ontwerp door GetYosOmhoog ↑