Laden Evenementen
Storytelling workshop CUA

Storytelling – wat is de kracht van een verhaal en hoe zet je dit in voor jouw doel?

6 februari, 2020 @ 15:00 - 19:00

Holle marketing-verhalen is niet meer wat we willen! Als organisatie of ondernemer ga je toch op zoek naar wat jou uniek en bijzonder maakt. Wat maakt jou uniek? Waarom kiezen mensen nou net voor jou? 

Voor deze workshop moet je wel een beetje lef hebben om op zoek te gaan, op zoek naar het authentieke verhaal. Want als je dat eenmaal hebt gevonden, is het slim inzetten ervan voor jouw onderneming of jouw doel een eitje. Zo’n verhaal laat je drive zien, het profileert wie je bent en wat je doet! Deze workshop helpt je daarbij. Je hebt ervaren wat de waarde is van authentieke verhalen, voor jou en je werk. Je weet hoe makkelijk het is om die verhalen te vinden (en ook hoe moeilijk soms). Je hebt handvatten gekregen om die verhalen om te zetten in een motto! 

Tickets

20 beschikbaar
Workshop ticket48.00

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Bart Verbiest

Als mede-eigenaar van RAADHUIS is Bart Verbiest verantwoordelijk voor de kwaliteit van het creatieve werk. Het RAADHUIS vertelt de verhalen van bijzondere opdrachtgevers. Van een strategisch uitgangspunt naar een creatief idee, strak uitgevoerd in design / opmaak / online technieken.

Anke Purmer

Anke Purmer is zakelijk leider van Theatergroep Eenhoorn, schrijfster van een boek over theater maken en is met haar bedrijf KiemKunst expert in het werken met kleine en grote verhalen. Van haar leer je de kunst van het verhalenvinden.

© 2019 Creatieve Universiteit Alkmaar - Contact CUA (Stephan de Vilder)

ontwerp door GetYosOmhoog ↑