Bekijk het rooster
Laden Evenementen
Storytelling workshop CUA
  • Dit event is voorbij.

Storytelling – ontdek de kracht van jouw verhaal

6 februari, 2020 @ 15:00 - 19:00

Jouw verhaal maakt jou uniek. Het onderscheidt je van de rest en zorgt ervoor dat mensen jou kiezen – niet een ander. Tenminste, als je jouw verhaal krachtig weet te verwoorden. Wat is jouw verhaal? Wat maakt jou, je organisatie of onderneming uniek en bijzonder? En waarom kiezen mensen nou net voor jou?

 

In deze workshop leer je jouw authentieke verhaal, sterktes en USP’s duidelijk op papier te zetten. Je leert van jouw verhaal er één met impact te maken, één die bijblijft en klanten overtuigt.

 

Het kost lef om op zoek te gaan naar het authentieke verhaal. Maar, zodra je deze gevonden hebt, levert je verhaal veel op voor je onderneming of organisatie. Wij leren je hoe.

 

Tijdens de workshop gaan we samen op zoek naar jouw authentieke verhaal. Het verhaal waarin je drive duidelijk naar voren komt, het verhaal dat profileert wie je bent en wat je doet.

 

Het resultaat? Je kent de waarde van authentieke verhalen. Je weet hoe je jouw verhaal krachtig kunt verwoorden én hoe je deze kunt inzetten om je doelstellingen te behalen.

 

Zien we je donderdagmiddag 6 februari om 15:00 uur in Het Nieuwe Warenhuis? Bestel hieronder direct je ticket. Graag tot dan!

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Bart Verbiest

Bart is de creative director van Raadhuis, een van de meest creatieve bureaus van Alkmaar. Ze hebben de beeldende identiteit bepaald van o.a. TEDxAlkmaar, Gemeente Den Helder, Schagen Marktstad en Terra Technica. Bart weet als geen ander jouw verhaal om te zetten in een waardevolle profilering.

Anke Purmer

Anke is zakelijk leider van Theatergroep Eenhoorn, schrijfster van een boek over theater maken en is met haar bedrijf Kiem Kunst expert in het werken met kleine en grote verhalen. Van haar leer je de kunst van het verhalen vinden.

© 2023 Creatieve Universiteit Alkmaar - Contact CUA (Huub Purmer) - Privacy Statement

ontwerp door GetYosOmhoog ↑