Bekijk het rooster
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Overtuigen als een pro – met een persoonlijk acquisitieplan

7 november, 2019 @ 15:00 - 19:00

Hoe beter je jouw ideale klant kent, des te eerder zal hij of zij je de hand schudden. Maar die ideale klant, wie is dat eigenlijk? Wat zijn haar of zijn struggles en verlangens? Wat is de (latente) behoefte? En waarom is jouw product of dienst zo waardevol voor hem of haar?

 

In deze workshop gaan we dieper in op wie jouw ideale klant is én waarom het zo belangrijk is je op hem of haar te richten – en niet zomaar op elke willekeurige potentiële klant.

 

We leren over de latente behoefte van onze klanten door een Customer Journey grid te maken. We brengen duidelijk in kaart wat de overwegingen zijn om een product te kopen of een dienst af te nemen. Vervolgens laten we je zien hoe je tijdens een gesprek op verlangens in kunt spelen en twijfels weg kunt nemen. Kortom, we leren je hoe je een overtuigend acquisitiegesprek voert.

 

We bespreken de verschillende acquisitievormen, vertellen je de do’s en dont’s en kijken naar onze eigen sterke en zwakke punten. We stellen vast welke acquisitievorm het beste bij je past en maken een concreet plan.

 

Het resultaat? Een persoonlijk acquisitieplan waarmee je ideale klanten kunt overtuigen als een pro!

 

Zien we je donderdagmiddag 7 november om 15.00 uur in Het Nieuwe Warenhuis? Bestel hieronder direct je ticket. Graag tot dan!

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Lieke Danenberg

Lieke is digitaal strateeg en specialist in customer journeys. Ze houdt van data en vooral heel veel inzichten. Deze deelt Lieke dan ook graag tijdens de workshop, waarbij ze zich focust op de theoretische uitgangspunten van acquisitie en klantreizen.

Raymond Duipmans

Raymond heeft een nieuw concept ontwikkeld, de Automakelaar. Hij weet maar al te goed hoe je een verhaal overtuigend kunt brengen. Hij deelt zijn eigen verkoopervaringen en vertelt hoe hij zijn klanten heeft weten te overtuigen van zijn nieuwe concept.

Locatie

Het Nieuwe Warenhuis
Het Vijvertje 2
Alkmaar, 1811EB Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.hnwalkmaar.nl

© 2023 Creatieve Universiteit Alkmaar - Contact CUA (Huub Purmer) - Privacy Statement

ontwerp door GetYosOmhoog ↑