Bekijk het rooster
Laden Evenementen
Workshop creatieve daadkracht
  • Dit event is voorbij.

Op zoek naar creatieve daadkracht? Maak van je droom een plan!

26 november, 2019 @ 15:00 - 19:00

Ken je dat? Dat je zo’n geweldig idee hebt dat het uitgevoerd MOET worden. Maar waar moet je beginnen? Je ziet zoveel mogelijkheden, hoe maak je de juiste keuzes, en belangrijker, hoe zet je de eerste stap?

 

In deze workshop delen wij – Sophie (Soepp) en Huub (Het Nieuwe Warenhuis) – ons verhaal. Wij hadden ooit een droom en het is ons, met vallen en opstaan, gelukt om deze te realiseren.

 

We helpen je grip te krijgen op dat grandioze idee en deze om te zetten naar een overtuigend plan. Wat we o.a. doen door de waarde van jouw idee visueel te maken in het Design4WiserAction-canvas. Samen zetten we de eerste stap. We behandelen verschillende aspecten en wijzen je op diverse aandachtspunten. We delen onze ervaringen en inzichten en geven je stevige en praktische handvatten.

 

Het resultaat? Een hoop inspiratie, inzichten en een concreet plan om van jouw droom werkelijkheid te maken.

 

Zien we je dinsdagmiddag 26 november om 15.00 uur in Het Nieuwe Warenhuis? Bestel hieronder direct je ticket. Graag tot dan!

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Huub Purmer

Huub is een van de vier initiatiefnemers van Het Nieuwe Warenhuis, coworkingspace en innovatiehub in het oude warenhuis, de voormalige V&D. Hij heeft met het Design4WiserAction-canvas al veel mensen met goede ideeën geholpen er een tof plan van te maken.

Sophie van der Horst

Sophie is ondernemer in hart en ziel, we kennen haar van Soepp, het eerste vega restaurant van Alkmaar. Daarnaast heeft Sophie nog heel veel andere dromen waargemaakt. Van Sophie leer je alle ins- en outs over hoe dat in zijn werk ging.

Locatie

Het Nieuwe Warenhuis
Het Vijvertje 2
Alkmaar, 1811EB Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.hnwalkmaar.nl

© 2023 Creatieve Universiteit Alkmaar - Contact CUA (Huub Purmer) - Privacy Statement

ontwerp door GetYosOmhoog ↑