Kick-out Creatieve Universiteit

1 april, 2019 @ 16:00 - 17:30

Hé Stadmaker, wat is eigenlijk een goed idee?

Waarom zou jouw idee aanslaan? Hoe breng je het? Wie moet je mee hebben? Misschien kan je wat met mijn verhalen uit de praktijk. Soms succesvol, soms niet. Een ding is zeker, de aanhouder wint!

Graag hoor ik wat jij van onze stad vindt, wat je mist, wat je opvalt. Totaal ongestructureerd ervaringen uitwisselen, van de hak op de tak. Zo ontstaan overigens de best ideeën. De kunst is om een goed idee te herkennen.

Praktijkvoorbeelden genoeg, zie details.

RSVP

76 van 80 beschikbaar Lezing ticket

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Verzend bevestiging gratis aanmelding naar:

Gerjon Rooker

Gerjon Rooker is de grondlegger van een goed lopend reclamebureau en initiatiefnemer van veel geslaagde projecten in Alkmaar zoals Kaeskoppenstad (inmiddels 11 jaar), Panorama Alkmaar (fotoproject opgebouwd uit 30.000 foto’s van Alkmaarders in 2004), Klim naar de Hemel (2018) en het historisch theaterspektakel Victorie (oktober 2018, uitvoering Karavaan/Doss). Ongetwijfeld is hij met nog veel meer bijzondere projecten bezig, misschien wil hij daar al iets over vertellen. Daarnaast is hij als bestuurslid betrokken bij Tuinen van Holland, deelnemer regiegroep Grote Kerk 500 jaar en is hij voorzitter van het Alkmaar Victoriefonds. Een echte Stadmaker dus.

Artiance
Canadaplein 3