Bekijk het rooster
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Leer succesvol fondsen werven – vind de financiering voor jouw project

16 januari, 2020 @ 15:00 - 19:00

Organiseer je binnenkort een cultureel of maatschappelijk project? Heb je via-via gehoord dat je kans maakt op subsidie? Maar heb je geen idee hoe dit in zijn werk gaat of waar je moet beginnen?

 

Tijdens deze workshop leer je wat komt kijken bij fondsenwerving en hoe je een fonds of subsidie met succes aanvraagt. Zo vind je (eenvoudig) de financiering die je nodig hebt voor jouw project.

 

Er komen verschillende vragen aan bod zoals; welke soorten subsidies en fondsen zijn er? Hoe leg je contact en hoe bouw je een band op met potentiële geldschieters? Welke documenten versterken je aanvraag en wat moet daar precies in staan? En wist je dat je achteraf een (financiële) verantwoording moet indienen?

 

We bieden je een antwoord op je vragen én een helpende hand. We werken aan de eerste teksten, kijken naar de subsidievoorwaarden en toekenningen. We delen onze ervaring en inzichten en geven je de tools die je nodig hebt om je aanvraag in te dienen.

 

Het resultaat? Na de workshop heb je een duidelijk beeld van de mogelijkheden en weet je hoe je een subsidie of fonds met succes kunt aanvragen.

 

 

Zien we je donderdagmiddag 16 januari om 15:00 in Het Nieuwe Warenhuis? Bestel hieronder direct je ticket. Graag tot dan!

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Miranda Goudsblom

Miranda is al jaren succesvol fondsenwerver bij Bibliotheek Kennemerwaard.

Mirella Doss

Mirella is eigenaar van DOSS Event Support en organiseert o.a. verschillende grote, sociale projecten binnen Alkmaar (bijv. Klim naar de Hemel en Kaeskoppenstad).

Locatie

Het Nieuwe Warenhuis
Het Vijvertje 2
Alkmaar, 1811EB Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.hnwalkmaar.nl

© 2023 Creatieve Universiteit Alkmaar - Contact CUA (Huub Purmer) - Privacy Statement

ontwerp door GetYosOmhoog ↑