Bekijk het rooster

Die irritante ander – Ontdek de kansen van het conflict

14 mei @ 15:00 - 19:00

Erger jij je aan die ene collega die zijn of haar afspraken niet nakomt? Die opdrachtgever die te laat betaalt? Die leidinggevende die je op je zenuwen werkt? Of die buurman die altijd de radio hard aan heeft staan? Conflicten zijn lastig om mee om te gaan en kosten veel energie…

In deze workshop leer hoe je wijs met conflicten om kunt gaan. Hoe je voorkomt dat een conflict door suddert of escaleert. Je leert geen conflicten te vermijden, maar aan te gaan – op een constructieve manier.

Je leert een conflict herkennen, wordt je bewust van je eigen conflictstijl én en die van de ander. Je ontdekt de kansen van het conflict en leert hoe de energie van een conflict kan zorgen voor vernieuwing en (positieve) verandering.

Het resultaat? Minder irritatie, waardevolle inzichten en praktische handvatten. Conflicten die positief uitpakken – voor iedereen.

Zien we je donderdagmiddag 14 mei om 15:00 uur in Het Nieuwe Warenhuis? Bestel hieronder direct je ticket. Graag tot dan!

20 beschikbaar
Workshop ticket48.00

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Natasja Nikolic

Natasja is politicologe en consultant voor organisatievraagstukken. Daarnaast geeft zij trainingen & lezingen over Europese actualiteiten en de werking van de Europese Unie.

Rob Janson

Rob is interventiekundige en organisatiepsycholoog. Hij begeleidt organisaties in veranderingsprocessen, helpt teams beter samen te werken, en leert individuen om te gaan met lastige situaties of keuzes. Daarnaast geeft hij conflicthantering en agressietraining op de Hogeschool van Amsterdam

Het Nieuwe Warenhuis
Het Vijvertje 2