Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Bootcamp Creatief, iedereen kan het.

11 februari @ 16:00 - 17:30

Waar vind je als ondernemer je inspiratie en hoe kan je, op je eigen vakgebied of wellicht daar buiten, het verschil maken en vernieuwend zijn? Wat heb je nodig om als ondernemer in beweging te blijven? Stilstand is immers achteruitgang. En waar vind je de energie en veerkracht om uitdagingen aan te gaan?

 

Om de uitdagingen van het ondernemerschap het hoofd te kunnen bieden, moet je over een grote vitaliteit beschikken. Grote vitaliteit van lichaam én geest. Voor beide heb je zogenaamde bootcamps…pittige trainingen om kracht, flexibiliteit, souplesse en uithoudingsvermogen te versterken. Bootcamp Creatief is een soort conditietraining voor de geest. Je zal niet alleen ontdekken dat je onbegrensd creatief bent: er wordt ook gewerkt aan meer vertrouwen en inzicht in deze menselijke mogelijkheid en het bijbehorend proces. Als je creativiteit en flexibiliteit beter weet te integreren in jouw mindset, word je als ondernemer sterker en meer toekomstbestendig. Zij staan niet voor niets in het fameuze lijstje van de ‘21st century skills’.

 

Uiteraard geldt voor je geestelijke conditie hetzelfde als je lichamelijke conditie; een keer door het stof is niet genoeg! Je zal het moeten trainen en cultiveren. Gelukkig zijn er elke dag voldoende kansen om te experimenteren, leren en creëren. De creatieve bootcamp, zoals hij tijdens de toolbox serie gegeven zal worden, schijnt in ieder geval een licht op deze geweldige wereld vol mogelijkheden en ontdekkingen. En dat gebeurt wel via de handjes en die worden absoluut vies. Bijkomend plezier als ook spierpijn na afloop zijn niet uit te sluiten!

Talitha Schiffer

Talitha is een creatief licht ontvlambare, open minded & leerlustige artiviste. Ze is je inspirerende reisleidster op weg naar een meer creatief en duurzaam leven.

Locatie

Artiance
Canadaplein 3
Alkmaar, 1811 KE Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.artiance.nl
Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.

© 2019 Creatieve Universiteit Alkmaar - Contact CUA (Stephan de Vilder)

ontwerp door GetYosOmhoog ↑