Voor de zelfstandige, de ervaringsdeskundige, de changemaker, de creatieveling, de toegewijde werknemer, ambtenaar of initiatiefnemer. Voor iedereen die anderen wil inspireren of iets wil leren. Vanuit zijn of haar eigen expertise, passie of ervaring. 

Voor mensen met goede ideeën, vernieuwende inzichten, praktische skills of een bijzonder vak. Voor de ervaren boekhouder, studenten met een boodschap, teksttalent, online marketeers, fondswervers, planmakers – en uitvoerders.

Kortom, voor iedereen die anderen wil helpen die volgende stap te zetten en te vernieuwen. Waardevolle inzichten wil delen en nieuwe contacten wil leggen. Voor iedereen die samen van Alkmaar – stad van de uitvinders – een nóg mooiere stad wil maken.  

Gezocht: gouden koppels voor workshops

Heb jij een interessant idee voor een workshop en lijkt het je leuk een keer ‘les te geven’ aan de CUA? Mensen te inspireren en je lokale netwerk te vergroten? We horen graag van je! We zijn altijd op zoek naar ‘gouden koppels’ voor inspirerende en interactieve workshops die de stad Alkmaar en haar inwoners verder wil brengen. 

Twee specialisten – één binnen de theorie, de ander uit de praktijk. Samen bepalen jullie de invulling van de workshop, ieder vanuit zijn of haar ervaring en expertise. Eén thema, twee verfrissende invalshoeken. 

Heb je zelf al een partner op het oog? Meld je dan samen aan. Nog geen match gevonden? Geen probleem, met ons diverse netwerk vinden we eenvoudig jouw perfecte partner. Een gouden koppel voor de workshop – en potentiële samenwerkingen!  

Gezocht: leerplekken voor veldwerk

Heb jij een bijzonder bedrijf, een vernieuwende organisatie of ben je een inspirerend initiatief gestart? Loop je tegen bepaalde vraagstukken of uitdagingen aan en kun je wel wat helpende handen en creatieve inzichten gebruiken? Daar hebben we er bij CUA genoeg van! 

Tijdens een veldwerksessie komen we bij je op bezoek en gaan we actief aan de slag met diverse vraagstukken. We nemen obstakels weg en bedenken creatieve oplossingen. Samen helpen we je vooruit! 

‘Lesgeven’ of een veldwerkplek aanbieden? We komen graag met je in contact!

Docent én student? 

Bij CUA zijn we allemaal docenten én studenten. We kunnen allemaal van elkaar leren en anderen inspireren. Wil je als docent ook bijzondere workshops volgen of een veldwerksessie bijwonen? Bekijk ons lesrooster en meld je direct aan voor een workshop. Meer weten over studeren aan de CUA?